PRAVILA:

Za sodelovanje v HURIKANU morate napovedati:
- prve tri v klasiki (dolge proge) v kategoriji M21E na Državnem prvenstvu v Orientacijskem teku, dolge proge (iz tega je jasno, da lahko glasujete le za državljane Slovenije) in
- razliko v minutah in sekundah med časom prvo in tretje uvrščenega.
Napoved morate podpreti s steklenico vina (veljajo samo buteljke, šampanjci, pozne trgatve in podobna enološka dragotina in ne kakšno domače vino ali litrce!!! Redakcija niti ne sprejema kvantitete kot nadomestilo za kvaliteto, kar je zadnja leta postala grda razvada slovenskega potrošniško požrešnega občestva!!!!!!!!!). Za pravilno napovedanega prvega dobite tri točke, za pravilno napovedanega drugega dve in za pravilno napovedanega tretjega samo eno točko. Vse točke skupaj se vam seštejejo. Tisti, ki zbere(jo) najvec točk zmaga in dobi ves vložek. V primeru, da vas več napove isto kombinacijo in doseže enako število točk, se nadaljni izbor nadaljuje z drugim kriterijem, tako da bo zmagovalec le eden.

Napovedujete lahko posamezniki, skupine ali društva. Napovedi sprejema redakcija HURIKANA do četrtka pred prvenstvom do 24.00 ure po elektronski pošti. Napoveste lahko samo eno kombinacijo, zato dobro premislite preden stisnete pošlji; v primeru, da tekmovalca, za katerega ste glasovali ne bo na štartni listi, pa bomo sprejeli tudi drugo, popravljeno kombinacijo. Buteljke oddate redakciji na prizorišču pred prvim startom. Buteljke bomo podelili zmagovalcem ob slovesni razglasitvi rezultatov.

USPEŠEN LOV!!!